1 Şubat 2016 Pazartesi

Favori İkililerim #4 (Flormar-205 & Golden Rose 237)

Merhabalar yine bir şeyleri karıştırıp 'çok iyi ya niye daha önce yapmadım:(' dediğim bir ikili yazısındayız.

Bugün hiç sevmediğim sürüp sürüp sildiğim ama ne hikmetse bitirmek üzere olduğum bir ruju kullanıyorum: Golden Rose Perfect Shine Lipstick 237. Sanırım kendisini alalı bir yıl kadar oldu hatta belki daha da eskidir.
Diğer ürünüyse genelde kahverengi rujlara çerçeve yapmak için kullanıyorum. Tek başına kullamak için çok demode bir renk.
Uzun zamandır kiremit rengi bir ruj arıyordum ve bugün bu ikisini karıştırıp bu sonucu elde edince çok mutlu oldum. Aslında dudak kalemi kiremite dönük bir kahve gibi. Ama tabi ki ben tam kiremit arıyordum. Bu ikilinin birleşimin de benzettim kiremite.


Dudağımda böyle görünüyor, gerçekten çok beğendim. Kalıcılığı konusuna gelirsek, mat bir ruj kadar değil elbette. Ancak ortalama bir ruj kadar diyebiliriz. İsterseniz üstünden pudra geçerek matlaştırıp, kalıcılığını arttırabilirsiniz.

Renklerin ayrı olarak duruşu
yakından görünümü.
Umarım beğenmişsinizdir, okuduğunuz için teşekkürler. Siz nasıl buldunuz? Sizin de severek kullandığınız ikililer var mı? Varsa benimle paylaşmayı unutmayın :) Hoşçakalın!

15 yorum:

  1. Aaaa ikisini karıştırınca çok güzel olmuş yakışmış. Sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil
  2. Renk gerçekten çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Cok begendim rengi mutlaka denenmeli :)

    YanıtlaSil
  4. Cok begendim rengi mutlaka denenmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim, sürekli bir seyleri karıştırmak gerçekten zevkli :)

      Sil
  5. bende bazen çok parlak yada göz alıcı rujumla mat olanı beraber sürüyorum farklı ton oluyor hoşuma gidiyor seninkilerede bayıldım :)
    http://sadecenilgun.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Cok begendim :) Ceyda Cengiz´in baslattigi destek amacli takiplesme etkinliginden geliyorum, seni de sayfama beklerim :)

    YanıtlaSil
  7. ikisinin karışımı benim en sevdiğim ama çoğu yerde bulamadığım renk olmuş resmen! harika! sizi takibe alıyorum bana da gelirseniz çok sevinirim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de böyle bir renk bulamadıgım için karıstırıyorum :) hemen geliyorum :)

      Sil
  8. renk harikaymış zaten bitmiş bile belli ne kadar sevdiğin..

    YanıtlaSil
  9. Evet zor bulunan renklerden biri bence. Karısıtırınca cok hos oldu :)

    YanıtlaSil
  10. ben ruj hastası biri olduğum için yazınızı heyecanla okudum. ben de bordo ile kırmızı arası ve kiremit renklerinde bir ruj arıyordum uzun süredir. bu yazınız imdadıma yetişti.ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil